Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 pés de manjericão, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 30 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos (1-2 cm)
- 400 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2-3 cm)
- 100 g batata cortada em pedaços
- 800 g água
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de galinha esfarelado - 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 250 g ravioli fresco c/ recheio de queijo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1695 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1577 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte flambée de linhaça com salmão, cogumelos e rúcula (Flammkuchen)
40min
Aveludado de lentilhas
40min
Creme de cenoura e gengibre
35min
Creme de brócolos e amêndoa
35min
Pevides com cenoura e agriões
30min
Creme de abóbora e tomate
35min
Creme de ervilhas e rúcula
45min
Creme de batata-doce
40min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Sopa de brócolos com croutons
1h
Creme de abóbora e hortelã
40min