Compatibele versies
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscuz
- 150 g cuscuz
- 200 g água
- 15 g azeite
- 15 folhas de hortelã
- 1 c. chá de sal
- 100 g ervilhas descongeladas
- ½ lima, só o sumo
Lombinho
- 1 lombinho de porco (400 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de massa de pimentão
- 20 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- 30 g azeite
- 8 pés de tomilho-limão
- 1850 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 2 c. chá de banha
- 50 g vinho do Porto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1972.4 kJ / 471.4 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1911.6 mg
Alternatieve recepten
Chutney de cebola roxa
24h
Molho de cogumelos e vinho branco
30min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1h 50 min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2h 30 min
Rösti suíço - TM5
Geen beoordelingen
Strogonoff
1h
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min