Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g mistura de legumes (aipo, cenoura, cebola, etc.), cortados em pedaços (ver dica)
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 40 g azeite, mais q.b. p/ selar
-
500
g ganso de vitela p/ assar, numa só peça
of 500 g carne de vaca s/ osso p/ assar, numa só peça - 150 g cogumelos Paris cortados em fatias
- 2 folhas de louro
-
25
g caldo de legumes caseiro
of 25 g caldo de carne caseiro - 25 g concentrado de tomate
- 80 g vinho tinto
- 80 g água
- Salsa q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 75 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear mistura de legumes
30 Min
Ossobuco
5h 15min
Bochechas de porco lento
16 Std.
Guisado de vitela em slow cooking
2 godz. 10 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 Min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4 Std. 25 Min
Alho (Modo descascar)
5min
Caramelo líquido
35 Min
Pudim Abade de Priscos - TM6
1 Std.