Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos

Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos

4.5 24 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 3u. 55min
4 doses

Ingrediënten

Carne de vaca em slow cooking
  • chalota cortada em pedaços
    50 g
  • dente de alho
    1
  • manteiga cortada em pedaços
    40 g
  • vinho tinto
    100 g
  • carne de vaca p/ guisar cortada em cubos (3 cm aprox.)
    500 g
  • caldo de carne esfarelado
    ½ cubo de
    ½ c. chá de caldo de carne caseiro, esfarelado
  • água
    300 g
  • folhas de louro
    2
  • tomilho, fresco
    2 pés de
  • sal
    1 - 2 pitadas de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
Molho de cogumelos silvestres
  • chalota cortada em pedaços
    40 g
  • manteiga
    30 g
  • cogumelos frescos (cogumelos ostra, cogumelos eryngii, cogumelos castanhos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • natas, min. 30% de gordura
    100 g
  • sal
    1 - 2 pitadas de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • Salsa só as folhas q.b. p/ guarnecer
  • farinha
    35 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1187 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2798 kJ / 668 kcal
Vetten 50 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 28 g
Koolhydraten 19 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...