Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 laranjas (raspa e sumo)
- 50 g vinho branco
- 3 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de canela em pó
- 15 g salsa
- 65 g azeite
- 500 g abóbora cortada em pedaços
- 500 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 250 g chouriço cortado em rodelas
- 1 folha de louro
- 400 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2990.1 kJ / 714.7 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 2648.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous marroquino com damascos e castanhas
20min
Tarte flambée de linhaça com salmão, cogumelos e rúcula (Flammkuchen)
40min
Truta em sous-vide com puré de feijão e legumes crocantes
Geen beoordelingen
Pães de cenoura e cereais
15 Std.
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1h
Salada de legumes com bolinhas de queijo
45min
Risoto de vinho de Carcavelos
1h
Risoto de alcachofra
30min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Espetadas de frango com puré de abóbora e batata-doce
1h 30min
Polenta de abóbora
45min
Rosbife com batata-doce e molho remoulade
1h 30min