Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 40 g azeite
- 600 g carne de vaca s/ osso (p/ estufar) cortada em cubos (2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 15 g amido de milho
- 250 g água
- 150 g alho-francês cortado em rodelas
- 330 g cerveja preta
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1 c. sopa de molho inglês
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
of ½ caldo de carne em cubos (para 0.5l)
Massa
- 150 g farinha de trigo
- 65 g manteiga fria cortada em cubos
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2735.1 kJ / 653.7 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 32.9 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1126.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo salgado de queijo e pera
1h
Tortilhas mexicanas
1h 20 min
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40min
Strudel de salsicha e uva
1h 30min
Strogonoff
1h
Ovos verdes
1h 10min
Pão de cebola com massa-mãe
9h 15min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1h
Spanakopitas de carne e espinafres
1 godz. 5 min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h