Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 abóbora (1600 g aprox.)
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 50 g passas de uva
- 100 g vinho branco
- 80 g queijo da Ilha
- 70 g cebola
- 10 g hortelã
- 70 g couve-lombarda cortada em juliana
- 100 g castanhas descongeladas
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 40 g manteiga
- 350 g arroz p/ risoto
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1877 kJ / 448.6 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1419.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espetos de carne picada e hambúrgueres
20 min
Risoto de frutos do mar
Geen beoordelingen
Waffles de batata e queijo
Geen beoordelingen
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Dadinho de tapioca
3h 10min
Risoto com beringela e tomate
35 min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1u. 30min
Salada de espargos com queijo mozarela e pistáchio
1h
Sopa verde de olhos assustadora
30min
Esparguete de batata-doce com caril e espinafres
2 godz. 25 min
Crepes com frango
1h 35min
Mac and cheese
45min