Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 120 g beringela s/ casca cortada em cubos
- 1 malagueta vermelha (optioneel)
- ½ c. chá de cominhos
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. sopa de hortelã, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1 limão, só o sumo
- 100 g sobras de pão
- 100 g leite
- 70 g cebola
- 1 ovo
- 1 pitada de pimenta
- 150 g carne de vaca picada
- 150 g carne de porco picada
Massa
- 5 g manjericão
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 50 g banha
- 1 c. chá de sal
- 2 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 198.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 Min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 Min
Croissants no forno com frutos silvestres
Geen beoordelingen
Rolos primavera com legumes - TM6
1 Std.
Hambúrgueres bahn mi em pão a vapor com pickles de cenoura
1 Std. 20 Min
Miniquiches com base de fiambre
35 Min
Salada de laranja e funcho - TM6
Geen beoordelingen
Crepes de tofu e legumes
Geen beoordelingen
Empada de bacalhau
1 Std. 20 Min
Rissóis de atum
2 Std.
Panettone
3h 30min