Canelones com alheira, espinafres e requeijão

Canelones com alheira, espinafres e requeijão

4.9 17 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
6 doses

Ingrediënten

Recheio
  • queijo da Ilha cortado em pedaços
    100 g
  • alheiras s/ pele
    2
  • requeijão
    300 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite
    30 g
  • espinafres descongelados bem espremidos
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • canelones
    250 g
Molho béchamel
  • leite
    700 g
  • manteiga
    20 g
  • farinha
    60 g
  • sal
    1 c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
Molho de tomate
  • azeite
    20 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • dentes de alho
    2
  • orégãos
    3 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • açúcar
    1 ½ c. chá de
  • tomate em pedaços
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 2058.6 mg
Eiwitten 32.7 g
Calorieën 3137.1 kJ / 749.8 kcal
Vetten 44 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 17.1 g
Koolhydraten 57.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...