Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g passas de uva
- 100 g vinho do Porto
- 100 g amêndoa s/ pele
- 1 pitada de flor de sal
-
300
g arroz agulha
of 300 g arroz vaporizado - 5 g salsa, só as folhas
- 1 - 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 20 g manteiga
- 1 fio de azeite
-
1
c. chá de açafrão-da-índia
of 1 c. chá de curcuma em pó - 1 c. chá de sal
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1661.7 kJ / 397.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 421.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cenoura assada com tomilho (Modo descascar)
30 min
Bolo de maçã húmido - TM6
2h
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55 min
Tarte de amêndoa
1 godz. 30 min
Broas de erva doce
1 godz. 5 min
Azeite e vinagre aromatizados
504h 40min
Sopa fria de alperce, pepino e hortelã
10 min
Trouxas de borrego turcas
1 godz. 30 min
Strudel de maçã
3h 20min
Tarte de maçã coberta - TM6
2h
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1 godz.
Patê de queijo com romã
1 godz. 30 min