Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g passas de uva
- 100 g vinho do Porto
- 100 g amêndoa s/ pele
- 1 pitada de flor de sal
-
300
g arroz agulha
of 300 g arroz vaporizado - 5 g salsa, só as folhas
- 1 - 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 20 g manteiga
- 1 fio de azeite
-
1
c. chá de açafrão-da-índia
of 1 c. chá de curcuma em pó - 1 c. chá de sal
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1661.7 kJ / 397.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 421.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de cebola roxa
24 Std.
Bacalhau com crosta de broa e morcela, esmagada de batata-doce e grelos e chutney de marmelo da Cátia Domingues
9h
Salada coleslaw - TM6
10 Min
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Caju torrado com caril
30min
Pickles de rabanetes
168 Std.
Patê de queijo com romã
1u. 30min
Peru de Natal com frutos secos
1u. 30min
Panacota com pêssego
3 godz. 15 min
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1h
Caril thai de tamboril
35 min
Sopa de peixe XL
1h 5min