![Pike perch fillets with fresh corn polenta Pike perch fillets with fresh corn polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154441.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),
- 1 ½ tbsp fish sauce (20 g)
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, preferably organic, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy courgette soup
25 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Black Lemonade
144 Std.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Creamy pea soup
40 Min
Pumpkin soup
35min
Salmorejo
10 Min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Tomato rice
30 Min