Apparaten en Accessoires
Gilthead bream baked in a salt crust
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
45.74 g
Calorieën
1268 kJ /
304 kcal
Vetten
13.49 g
Koolhydraten
0 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baked Spiralized Apples
1u. 5min
Fish Ceviche
3u. 25min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17u. 15min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1u. 55min
Basic Black Beans
2u. 35min
Sautéing Turkey Strips
Geen beoordelingen
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Duck foie gras
24u.
Borscht
25min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1u. 10min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min