Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water, for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil, (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 45.74 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3h
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Polenta
50 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Polenta
1 godz.
Energy smoothie
10min
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
Geen beoordelingen
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Octopus and Potato Salad
40 min