Apparaten en Accessoires
Gilthead bream baked in a salt crust
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
45.74 g
Calorieën
1268 kJ /
304 kcal
Vetten
13.49 g
Koolhydraten
0 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Geen beoordelingen
Apple and Pear Detox Juice
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2u. 10min
Apple and Pear Hot Cereal
Geen beoordelingen
Green smoothie
10min
Tzatziki
20min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Raspberry and orange buttermilk ice cream
10min
Cream of Asparagus Soup
15min
Curry ketchup
30min
Kiwi and Ginger Smoothie
10min