![Gilthead bream baked in a salt crust Gilthead bream baked in a salt crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34F5857B-385C-4AEA-BC5B-4EAFD9BC7A71/Derivates/0F6E227A-DA38-44B6-9269-419A9363BC1A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water, for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil, (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 45.74 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Corn Tortillas
1h 25min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Pisco Sour
10 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14sa 20 dk
Tuna mousse
10 min
Gazpacho
1h 15 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Pisco Sour
10 min
Floating Islands
40 min
Potato and vegetable purée
45 Min