Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz hearts of romaine lettuce leaves, halved to fit in feeder tube
- 21 ½ oz Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 4 oz crumbled blue cheese, divided
- 2 oz toasted hazelnuts, chopped, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 min
Boosted Matcha Smoothie
5 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Steak tartare
10 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Sunflower Butter
25 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Steak Tartare
15 min
Pozole Blanco
1 Std. 40 Min
Ceviche
1 godz. 10 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min