![Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6) Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/234a7d1a-fccd-4666-ac30-8e136b1a3bff/Derivates/967c730e-ee07-41a5-9ade-a5f269bdc163.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz hearts of romaine lettuce leaves, halved to fit in feeder tube
- 21 ½ oz Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 4 oz crumbled blue cheese, divided
- 2 oz toasted hazelnuts, chopped, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
Alternatieve recepten
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5u. 20min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25min
Shrimp Aguachile
15min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Green coloured eggs
55min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 Std. 50 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min