Apparaten en Accessoires
Peeler Warm Potato Salad
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (optioneel) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (optioneel) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
775.2 kJ /
185.3 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
31.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Boiled Pasta
20 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Steamed Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Maple-Buttered Rum Cider
20 Min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Cranberry Vinaigrette
5 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min