Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (optioneel)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Melon Seed Horchata
10min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Avocado Tuna Boats
30min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Mushroom Fettuccini
40min