Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (optioneel)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 484 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 494 mg
Alternatieve recepten
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1u.
Linguine al salmone e vodka
20min
Insalata di lenticchie
30min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Pas d’évaluation
Pesce all'aglio e limone
Pas d’évaluation
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Pas d’évaluation
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Pas d’évaluation
Risotto alla milanese
30min
panini al latte
2h 5 min
Panini Varoma
2h 15 min
Mousse al cioccolato fondente e caramello
4h 30 min