Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (optioneel)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 484 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 494 mg
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55min
Sciroppo Chai
Geen beoordelingen
Panna montata
10 Min
Tartare di uova
35 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Ratatouille
40min
Besciamella
15 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Besciamella
15 Min
Salsa olandese
30 Min
Torta di carote argoviese
2h
Quiche ai 4 formaggi
45min