Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g di olio extravergine di oliva
-
30
g di succo di limone
of 30 g di succo d'arancia - 15 g di salsa di soia
- 5 g di senape
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 500 g di porri, la parte bianca a rondelle (1,5 cm)
- 4 uova fredde di frigorifero
- 40 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
- 20 - 30 g di nocciole tostate, tritate grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1484.1 kJ / 354.7 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1052.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Patate speziate
30 min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 min
Hummus ai pomodorini
1h
Gomasio di porro verde
1h
Insalata veloce con verdure crude
15 min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Insalata di finocchi e mela
20 min
Bowl con falafel e verdure
30 min
Ceci al pomodoro
40 min