Compatibele versies
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pistácio s/ casca e s/ sal
- 60 g azeite extra virgem
- 40 g sumo de laranja fresco
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b.
-
100
g edamame
of 100 g edamame congelado - 400 g lombos de salmão s/ pele
- 5 g azeite
- 1000 g água
- 250 g espelta em grão, lavada e escorrida
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 1 abacate cortado em cubos (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2105.4 kJ / 503.2 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 660.7 mg
Alternatieve recepten
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Poke proteico
1 Std.
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 Min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1h 40 min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 Min
Massa com abóbora e couve kale
45 Min
Crocante de chocolate com framboesa
3 Std.
Quiche de beterraba e brócolos
40 Min
Penne com curgete e molho de feijão
35 min
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min