Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 300 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 50 g chalota cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar mascavado escuro
- 10 g vinagre balsâmico
- 6 pés de tomilho, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Massa
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g massa tipo tagliatelle
- 35 g azeite
- 300 g acelgas cortadas em juliana
-
200
g natas
of 200 g natas de soja - 60 g amêndoa laminada torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2901 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com pesto de brócolos
30min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30min
Lasanha caprese
50min
Poke vegetariano
50min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Tarte de beterraba e feta
1h 40min
Guisado de feijoca
25min
Falafel com húmus de beterraba
20min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1h
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Almôndegas de noz
50min