Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g queijo parmesão
- 10 g salsa
- 50 g manteiga
- 100 g chalota
- 300 g couve roxa cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
-
300
g favas descongeladas s/ pele
of 300 g favas frescas s/ pele - 50 g vinho branco seco
- 320 g arroz p/ risoto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 750 g água
- 50 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Risoto de legumes
40min
Tarte de polenta e curgete
50min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Risoto de beterraba
30min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3 Std. 25 Min
One pot de lentilhas e espinafres
1h
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min