Compatibele versies
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto de espinafres
- 50 g queijo parmesão em pedaços
- 70 g espinafres, só as folhas
- 3 dentes de alho
- 20 g noz
- 50 g azeite
- ½ c. chá de sal
Espetadas
- 1 ½ limão cortado às rodelas finas e estas em metades
- 2 cebolas roxas cortadas em quartos e separados em gomos
- 12 tomates-cereja cortados ao meio
- 600 g cubos de tamboril descongelados
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Tomilho-limão q.b. p/ temperar
- Azeite q.b. p/ regar
- 500 g água
- 520 g feijão-branco cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1435.4 kJ / 343.1 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 348.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 Min
Batata-doce recheada com salmão
35 Min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10 min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25 Min
Salada de peru e pera com molho de iogurte e coentros
25 Min
Sumo de erva de trigo
10min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30 Min
Salada de quinoa com tomate e espinafres
25 Min
Hambúrgueres de frango com gratinado de legumes
55 Min
Peixe à putanesca
30 Min
Salada com mini-hambúrgueres de atum
20 Min