Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
Molho
- 80 g chalota
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 3 folhas de salva fresca
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 500 g tomate em pedaços
-
10
g açúcar mascavado
of 10 g açúcar amarelo - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 250 g feijão-branco cozido escorrido
- 100 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1586.6 kJ / 379.2 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 59.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1416.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40 min
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min
Estufado de beringela picante
30 min
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1h 35min
Moussaka de lentilhas
2h 20min
Crocante mediterrânico
50 min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 min
Hambúrgueres de feijão com molho de abacate
40 min
Strogonoff de legumes
30 min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 godz.
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1 godz.