Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ hidratar
- 270 g lentilhas vermelhas
- Água q.b. p/ demolhar
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 210 g azeite
- 140 g água
Recheio
- 150 g maçã
- ½ limão (raspa e sumo)
- 50 g pão de véspera
- 10 g salsa
- 50 g azeite
- 4 dentes de alho
- 150 g nabo cortado em cubos
- 5 pés de tomilho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g couve kale
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 250 g beterraba cozida cortada em fatias
- 200 g pimentos assados
- 30 g avelã picada grosseiramente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1949 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Chili com seitan
25 dk
Estufado de lentilhas com legumes
1 godz. 45 min
Seitan
50 min
Empadão de seitan
2h
Estufado de lentilhas e castanha
1h 40min
Croquetes de espinafres
1 Std.
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1hod. 35min
Tofu mexido
25 dk
Hambúrgueres vegetarianos
24 godz.
Moussaka vegetariana
1 Std. 10 Min
Tarte de cogumelos e castanhas
1sa 25 dk
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 godz. 40 min