Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ hidratar
- 270 g lentilhas vermelhas
- Água q.b. p/ demolhar
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 210 g azeite
- 140 g água
Recheio
- 150 g maçã
- ½ limão (raspa e sumo)
- 50 g pão de véspera
- 10 g salsa
- 50 g azeite
- 4 dentes de alho
- 150 g nabo cortado em cubos
- 5 pés de tomilho
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 200 g couve kale
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 250 g beterraba cozida cortada em fatias
- 200 g pimentos assados
- 30 g avelã picada grosseiramente
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1949 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte vegetariana
1h
Empadão de legumes
1h
Moussaka vegetariana
1h 10min
Chili de soja com grão e feijão
40min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1h 20 min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40min
Bolonhesa vegan
40min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Empadão vegetariano
1h 40min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1h 35min
Empadão de cogumelos e castanhas
1h 35min
Feijoada vegetariana
1h 20 min