Compatibele versies
Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g arroz basmati
- 180 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta s/ sementes, picada
- ½ c. chá de curcuma
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- ½ c. chá de coentros em pó
- 400 g beringela cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 400 g leite de coco
- 1450 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes esfarelado - 40 g molho de soja
- 1 c. sopa de açúcar amarelo
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 2 - 3 pitadas de cravinho em pó
- 2 - 3 pitadas de canela em pó
- 1 ½ c. chá de sal
- Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2506.2 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 609.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de espinafres e cogumelos
1h 20min
Húmus com cenoura
20min
Caril de paneer e ervilhas
4 Std.
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Caril de couve-flor
35 min
Salada fria de quinoa e pepino
30min
Millet com legumes e molho tahini
45 Min
Salada Waldorf em folhas de endívia
30min
Tarte de cebola e azeitona
50 Min
Soufflé de alho-francês
1h 30min
Moussaka de lentilhas
2h 20 min