Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati

Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati

3.8 6 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 doses

Ingrediënten

  • arroz basmati
    350 g
  • amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
    180 g
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • malagueta s/ sementes, picada
    1
  • curcuma
    ½ c. chá de
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • coentros em pó
    ½ c. chá de
  • beringela cortada em cubos (3 cm aprox.)
    400 g
  • leite de coco
    400 g
  • água
    1450 g
  • caldo de legumes caseiro
    2 c. chá de
    2 cubos de caldo de legumes, esfarelado
  • molho de soja
    40 g
  • açúcar amarelo
    1 c. sopa de
  • gengibre em pó
    ½ c. chá de
  • cravinho em pó
    2 - 3 pitadas de
  • canela em pó
    2 - 3 pitadas de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Coentros só as folhas q.b. p/ guarnecer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 609.3 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 2506.2 kJ / 599 kcal
Vetten 34.7 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 62.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...