Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g azeite
- 300 g chalota cortada em quartos
- 800 g abóbora-manteiga cortada em pedaços grandes
- 2 folhas de salva fresca cortadas em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
50
g noz pecan
of 50 g noz - 200 g queijo azul cortado em pedaços
- 15 g vinagre balsâmico
- 500 g massa folhada retangular
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1850 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 min
Lasanha vegetariana
1 godz. 15 min
Caril de legumes
55 min
Húmus de curgete
15min
Assado de cenoura com amendoim
55 min
Caril de couve-flor
35 min
Penne com beringela no forno
50 min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min