Apparaten en Accessoires
Oost-Europese brunch
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Appeljam
-
appels (alle soorten) geschild, ontdaan van het klokhuis, in stukken gesneden1000 g
-
water200 g
-
geleisuiker 2:1500 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
gemalen kaneel1 tl
-
plantaardig bakvet met neutrale smaak (bv. zonnebloemolie of kokosvet)1 tl
Maanzaad croissants
-
melk165 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker25 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
bloem plus extra om te bestuiven410 g
-
zout½ tl
-
ei1
-
eierdooiers4
Kwarkspread
-
verse bieslook in drieën gesneden10 stengels
-
kwark250 g
-
eierdooier1
-
maanzaad om te bestrooien
Chai thee
-
water500 g
-
melk300 g
-
zwarte thee bladeren10 g
-
gemalen kardemom¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
kristalsuiker (optioneel)20 - 50 g
Blini's
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)15 g
-
melk100 g
-
zure room100 g
-
ei1
-
zout1 tl
-
bloem150 g
-
suiker15 g
-
bakpoeder½ tl
-
bicarbonaat van sodium½ tl
Afwerking
-
augurken in plakjes, voor de garnering50 g
-
kaviaar voor de garnering20 g
-
verse bieslook in ringen gesneden, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
753.9 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
3383.6 kJ /
808.7 kcal
Vetten
18.2 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
144.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Internationaal Brunchen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min