Apparaten en Accessoires
Spaanse brunch
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
Magdalena muffins
-
suiker plus extra om te bestrooien120 g
-
citroenschil (ongeveer 5 cm x 1 cm)1 sneetje
-
ei1
-
volle melk120 g
-
zonnebloemolie120 g
-
bloem180 g
-
bakpoeder5 g
Tortilla
-
chorizo pikant, in stukken gesneden100 g
-
ui gehalveerd150 g
-
olijfolie40 g
-
courgette in stukken gesneden150 g
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden150 g
-
eieren3
-
roomkaas30 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper om op smaak te brengen
-
water600 g
Salmorejo (koude Spaanse soep) en pan con tomate (met brood met tomaat)
-
olijfolie plus extra voor de garnering80 g
-
eieren hard gekookt, gehalveerd4
-
Serranoham in plakjes100 g
-
knoflookteentje1
-
tomaten in stukken gesneden1200 g
-
zout plus zeezoutvlokken voor de garnering½ theelepel
-
wortelen in stukken gesneden120 g
-
ciderazijn20 g
Sinaasappelsap
-
sinaasappels zonder wit gedeelte of pitjes4 - 5
-
citroen zonder wit gedeelte of pitjes1
-
ijsblokjes150 - 200 g
-
suiker (optioneel)50 g
-
water500 g
Afwerking
-
brood6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2404.2 mg
Eiwitten
48.3 g
Calorieën
5988.1 kJ /
1431.2 kcal
Vetten
51.6 g
Vezels
16.9 g
Verzadigd vet
10.8 g
Koolhydraten
195.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Internationaal Brunchen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Shakshuka
50min
Vegan pudding
15min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Virgin passievrucht mojito
10min
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Couscous met lam en groenten
50min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen