Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De yoghurt
- 1000 g volle melk
-
120
g volle yoghurt met volle melk
of 120 g Griekse yoghurt - 250 g water
- 30 g citroensap
De compote
- 240 g appel, in kwarten
- 30 g boter
- 15 g maïszetmeel
- 1 el water
- 170 g sinaasappelsap
- 45 g basterdsuiker
- 400 g bosbessen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 844.6 kJ / 201.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 65.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Kerst stol
2hod. 20min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Pudding
15 Min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Yoghurt met chocolade
12 godz. 25 min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Gewone yoghurt
14 godz.