Apparaten en Accessoires
Yoghurt met appel en bosbessen
Voorbereiding 15min
Totaal 12u. 40min
8 porties
Ingrediënten
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
120 g Griekse yoghurt, met volle melkvolle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
65.1 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
844.6 kJ /
201.6 kcal
Vetten
8.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
24.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Yoghurt
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Gewone yoghurt
14u.
Pompoen vingers
1u. 30min
Vanille yoghurt
12u. 20min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min