Apparaten en Accessoires
Duitse brunch
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
Hartige muffins en granola
-
paneermeel om te bestrooien
-
gemengde noten volle (bv. hazelnoten, amandelen, pecannoten en cashewnoten)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)100 g
-
bruine suiker60 g
-
fijne havervlokken200 g
-
lijnzaad30 g
-
zonnebloempitten30 g
-
zout1 ½ tl
-
champignon de Paris, vers gehalveerd80 g
-
broccoli in stukken gesneden80 g
-
courgette in stukken gesneden120 g
-
rode ui gehalveerd50 g
-
Emmental in stukken gesneden40 g
-
baconblokjes80 g
-
eieren3
-
bloem60 g
-
bakpoeder½ tl
-
melk180 g
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Roerei en vruchtenyoghurt
-
eieren6
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
melk20 g
-
room, elk type (van koemelk)30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
frambozen plus extra voor de garnering150 g
-
Griekse yoghurt400 g
-
bieslook, vers fijn gesneden, voor de garnering (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
959.7 mg
Eiwitten
33.7 g
Calorieën
3808.2 kJ /
910.2 kcal
Vetten
62 g
Vezels
11.3 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraten
61.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Internationaal Brunchen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2u. 10min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min