Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de rabanitos (sin las hojas)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 90 g de aceite de oliva
- 25 g de piñones tostados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
600
g de bacalao fresco (4 filetes)
of 600 g de pescado blanco limpio sin piel (4 filetes) - 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 296.2 mg
Alternatieve recepten
Ensalada de pollo con aguacate
30 Min
Ensalada griega de patata
1h 10min
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Aguacates a la plancha con tomate picante
25 Min
Ensalada griega con pollo
1h 10min
Ensalada estilo tailandés con salsa de cacahuetes
30 Min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 Min
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30 Min
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15min
Gumbo de marisco
1 Std. 30 Min
Menú: Sopa de ajo. Salmón con salsa de balsámico y zoodles de calabacín
35min
Coles de bruselas asadas
45 Min