Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de rabanitos (sin las hojas)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 90 g de aceite de oliva
- 25 g de piñones tostados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
600
g de bacalao fresco (4 filetes)
of 600 g de pescado blanco limpio sin piel (4 filetes) - 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 296.2 mg
Alternatieve recepten
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Ensalada de hinojo y manzana
20min
Pollo glaseado a la naranja
10h 40 min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45min
Ensalada de verduras con queso feta y aceituna negra
15min
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
1h
Ensalada de pollo con aguacate
30min
Salmón especiado con patatas
1h
Merluza con costra de hierbas
30min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 Std. 45 Min
Poke bol verde con salmón
1h
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10min