Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de espelta perlada
- 550 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de pepino en dados
- 70 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 tomates cherry en trozos
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1463 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 godz.
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30 min
Buda bol con pollo
1 godz.
Ensalada estilo tailandés con salsa de cacahuetes
30 min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35 min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1h 20 min
Noodles con judías verdes
30 min
Canapés de batata con cobertura de calabacín, queso feta y judías blancas
50 Min
Ensalada de quinoa con melocotones y mozzarella
1 godz.
Ensalada de hinojo y manzana
20 Min
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Ramen con salmón y brócoli - Japón
30 min