Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de espelta perlada
- 550 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de pepino en dados
- 70 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 tomates cherry en trozos
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1463 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz basmati con curry de garbanzos y pan indio (Cocción de arroz)
1hod.
Poke de quinoa y seitán
1hod.
Curry de garbanzos y verduras
25min
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15min
Bowl vegetariano con quinoa (Cocción de arroz)
1h 20min
Ensalada de quinoa con tofu
45min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Ensalada en tarro al estilo griego
45min
Curry vegano de berenjenas
50min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35min
Poke bol de salmón y mango
40 Min
Ensalada de cuscús y garbanzos con aguacate
30min