Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 400 g de calabaza en trozos de 2-3 cm
- 100 g de kale troceado
- 320 g de pasta corta seca
- 40 g de aceite de oliva
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 - 4 hojas de salvia fresca
- 60 g de cebolla en trozos
- 60 g de queso cremoso
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de piñones tostados
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 10210 kJ / 2440 kcal
- Eiwitten
- 79.7 g
- Koolhydraten
- 328.6 g
- Vetten
- 97 g
- Verzadigd vet
- 27.1 g
- Vezels
- 33.8 g
- Natrium
- 3432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor tika masala
30min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30min
Guiso de lentejas y champiñones
45min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1h
Coliflor a la parmesana
40min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45min
Ensalada de patata y coliflor
1h 30min
Verduras y manzana salteadas con salsa de brócoli
30min
Albóndigas de shiitake y seitán, mijo y verduras con aliño de miso y tahini
1h
Sopa de arroz salvaje con setas
45min
Berenjenas rellenas con alubias y tomate
1h