Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de pan blanco duro
- 60 g de anacardos tostados sin sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 700 - 800 g de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 3 - 4 ramitas de albahaca fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 726 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Tarta tatin de tomates
1 Std. 10 Min
Crema de hinojo
30 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 min
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1h 40min
Baba ganoush de calabaza
35 min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50 min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1 godz. 20 min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 min
Estofado de berenjena picante
30 min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 godz. 15 min