![Papillotes de pescado con pak choi Papillotes de pescado con pak choi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/afba361f-a6fb-4d44-a607-de4c44bed630/Derivates/1d5fc300-7b03-498b-929f-0d8989b92040.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de granos de espelta (ver sugerencia)
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2 cm, en rodajas finas)
- 1 cucharada de miel
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de zumo de lima
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de oliva
-
200
g de pak choi en trozos (aprox. 4 cm)
of 200 g de hojas de espinaca frescas - 4 filetes de pescado blanco sin piel de aprox. 150-200 g cada uno (besugo, lubina, bacalao, dorada, merluza, etc.)
- 1 cucharada de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1113.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada coleslaw con huevo y lombarda para llevar
20 dk
Bol de arroz de coliflor, lomo de cerdo y verduras
30min
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30min
Ensalada tibia de coles de Bruselas con mango, aguacate y huevos
55 dk
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Ensalada de trigo sarraceno con salsa de hierbas
30min
Ensalada de remolacha sobre tostada de pan integral con queso frito
40 Min
Brocheta de pulpo con ensalada de brócoli y mayonesa de jengibre
15 dk
Ensalada de trigo sarraceno con pimientos
45 Min
Pescado al horno al estilo griego con bulgur
1 godz. 30 min
Curry vietnamita de pescado
45 Min
Pinchos de pollo con ensalada de cuscús
30min