Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan
- 230 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de levadura prensada fresca
- 5 g de polvo de hornear
- 60 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 500 g aceite de oliva (para freír)
Alioli
- 150 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de huevo
- 2 pellizcos de sal
Polvo de nori y juliana de nori
- 20 g de alga nori
Calamares
- 400 g de calamares pequeños cortados en anillas de 5 mm
- 100 g de harina de rebozar (para fritura)
- 500 g de aceite de oliva (para freír)
Montaje del Plato
- 3 - 4 limones cortados en gajos para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 6.33 g
- Koolhydraten
- 20.14 g
- Vetten
- 12.27 g
- Vezels
- 0.85 g
Alternatieve recepten
Sándwich de ensalada César
20min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1hod.
Aros de cebolla
20min
Pizza wraps
1hod.
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30min
Pan chino
1 Std. 15 Min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2h 20min
Taquitos fritos
1 Std. 40 Min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1h 10min
Cigalas al ajillo
20min
Patatas bravas en tempura
1h 10min