Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan
- 230 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de levadura prensada fresca
- 5 g de polvo de hornear
- 60 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 500 g aceite de oliva (para freír)
Alioli
- 150 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de huevo
- 2 pellizcos de sal
Polvo de nori y juliana de nori
- 20 g de alga nori
Calamares
- 400 g de calamares pequeños cortados en anillas de 5 mm
- 100 g de harina de rebozar (para fritura)
- 500 g de aceite de oliva (para freír)
Montaje del Plato
- 3 - 4 limones cortados en gajos para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 6.33 g
- Koolhydraten
- 20.14 g
- Vetten
- 12.27 g
- Vezels
- 0.85 g
Alternatieve recepten
Tigres
1j
Salsa brava
10 min
Patatas bravas en tempura
1j 10 menit
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1j
Cigalas al ajillo
20 min
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2 Std. 40 Min
Sándwich de ensalada César
20 min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 dk
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 menit
Aros de cebolla
20 min
Chili chorizo dog - EEUU
2 Std. 50 Min
Fritos de queso y gambón
50 Min