Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan
- 230 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de levadura prensada fresca
- 5 g de polvo de hornear
- 60 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 500 g aceite de oliva (para freír)
Alioli
- 150 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de huevo
- 2 pellizcos de sal
Polvo de nori y juliana de nori
- 20 g de alga nori
Calamares
- 400 g de calamares pequeños cortados en anillas de 5 mm
- 100 g de harina de rebozar (para fritura)
- 500 g de aceite de oliva (para freír)
Montaje del Plato
- 3 - 4 limones cortados en gajos para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 6.33 g
- Koolhydraten
- 20.14 g
- Vetten
- 12.27 g
- Vezels
- 0.85 g
Alternatieve recepten
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1 godz. 20 min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Pizza caprichosa
2hod. 40min
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35 min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 Std. 20 Min
Alitas de pollo picantes (Buffalo wings)
1 Std. 40 Min
Patatas bravas en tempura
1 godz. 10 min
Pizza de jamón y champiñones
1 Std. 45 Min
Tigres
1 Std.
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1 Std.