Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de jamón de cerdo fresco en una pieza, deshuesado
- 150 - 200 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
Salsa agridulce
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre
- 360 g de kétchup
- 60 g de mostaza
- 330 g de refresco de cola
- 2 cucharadas de azúcar
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 31.93 g
- Koolhydraten
- 17.82 g
- Vetten
- 23.69 g
- Vezels
- 2.99 g
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 Std.
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 min
Rollitos de pollo con salsa agridulce
45 min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Rosbif
26 Std. 20 Min
Sorbete de orujo
5min
Dip de nata y gorgonzola
5min
Tosta de caponata de manzana con sardinillas
45 min
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 min