Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de jamón de cerdo fresco en una pieza, deshuesado
- 150 - 200 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
Salsa agridulce
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre
- 360 g de kétchup
- 60 g de mostaza
- 330 g de refresco de cola
- 2 cucharadas de azúcar
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 31.93 g
- Koolhydraten
- 17.82 g
- Vetten
- 23.69 g
- Vezels
- 2.99 g
Alternatieve recepten
Christmas trifle
3h 30min
Rollitos de pollo con salsa agridulce
45min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20 min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Cóctel Christmas
1h 10min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Pato relleno a la navarra
3h 15 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Lomo de cerdo relleno con guarnición de endibias y tirabeques
3h 30min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Cochinillo asado con patatas panadera
2h 30 min