Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de jamón de cerdo fresco en una pieza, deshuesado
- 150 - 200 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
Salsa agridulce
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre
- 360 g de kétchup
- 60 g de mostaza
- 330 g de refresco de cola
- 2 cucharadas de azúcar
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 31.93 g
- Koolhydraten
- 17.82 g
- Vetten
- 23.69 g
- Vezels
- 2.99 g
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo a la parrilla con chimichurri y ensalada templada de arroz (MEATER)
13h 20 min
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2 godz. 20 min
Pollo relleno y salsa de membrillo
2ч. 30 мин.
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15min
Pastel frío de arroz, pollo y salmón
50min
Churrasco marinado en piña y soja con setas shiitake
3ч.
Bombones de oricios
4ч. 20 мин.
Pato relleno a la navarra
3h 15min
Pintada con salsa de chocolate
1 godz. 35 min
Lomo de cerdo relleno con guarnición de endibias y tirabeques
3 Std. 30 Min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 godz. 20 min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20min