Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de melocotón
- 3 hojas de gelatina
- 1 cucharada de aceite de girasol (para engrasar los moldes)
- 100 g de melocotón en almíbar (en mitades)
- 20 g de azúcar
- 50 g de agua
- 100 g de leche evaporada
Gelatina de pera
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de pera sin piel ni semillas, en trozos
- 30 g de azúcar
- 50 g de agua
- 100 g de leche evaporada
Gelatina de frutos rojos
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de frutos rojos frescos variados
- 50 g de azúcar
- 50 g agua
- 100 g de leche evaporada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Postre de gelatina de colores
8u. 30min
Gominolas
12ωρ. 15 λεπτ.
Herraduras de mazapán
1ωρ.
Timbal de frutas
2u. 15min
Gelatina de naranja y uva
2 Std. 10 Min
Gominolas de mango
12h 20min
Arroz con leche para dos
55 min
Tarta mousse petit regaliz
2 godz. 30 min
Petit de fresas
2 Std. 5 Min
Cortadillos de cidra
1ωρ.
Mazapanes
45min
Tarta mousse de piña
6h 30min