Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- 220 g de agua
- 15 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar un bol)
- 5 g de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 220 g de mozzarella fresca escurrida
- 100 g de chorizo cortado en rodajas
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de pimientos verdes en trozos de 2 cm
- 250 g de pimientos rojos en trozos de 2 cm
- 100 g de tomates cherry en mitades
- 10 hojas de albahaca fresca en trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1407.4 kJ / 336.7 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Agujas de ternera
1h 40min
Pizza diavola
2h 15 min
Calzone margarita con huevo
2 godz. 50 min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 Std. 20 Min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1 Std.
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Empanadillas de Lorca
2h
Doner kebab de pollo con pita integral
2h 40min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45min