Compatibele versies
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 450 g de agua templada
- 480 g de harina de fuerza
- 180 g de sémola de trigo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 60 g de queso parmesano en dados de 2-3 cm
- 60 g de queso gouda en dados de 2-3 cm
- 120 g de tomates secos en aceite
- 120 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 8 hojas de albahaca fresca
- 500 g de salchichas rojas frescas (sin piel y en trozos de aprox. 2 cm)
- 30 g de piñones
- 1 huevo batido
- 2 cucharadita orégano seco (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3402 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aros de cebolla
20 λεπτ.
Calzone con pimientos y chorizo
2 Std.
Pizza estilo Chicago
1h 5min
Rosca de perritos con chile
1 godz. 45 min
Panzerotti a la romana
1ωρ.
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 godz. 40 min
Pizza diavola
2u. 15min
Pizza cuatro quesos
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza con borde relleno de queso
1ωρ.
Pollo frito al estilo Kentucky
3ωρ. 20 λεπτ.
Pizza de jamón y champiñones
1 godz. 45 min