![Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b891ab948673cb0b9412a36192e06dd2/Derivates/aec862ef7bbf3e2e11ea032a89d56ed07cebffd1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Rosenkohl, geputzt
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1206 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 godz. 30 min
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Buntes Tomatengratin
1 godz. 30 min
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 Std.
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 Min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 Min