Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken (2 cm)
- 300 g Suppengemüse (Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt (optioneel)
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (1,5 cm)
- 750 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 808 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 godz. 20 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50 Min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50 Min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 godz. 20 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min