Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken (2 cm)
- 300 g Suppengemüse (Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt (optioneel)
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (1,5 cm)
- 750 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 808 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30 Min
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30 Min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.
Endivien-Stampf
35 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Möhren-Kohlrabi-Topf im Thermomix Friend
50min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 Std. 20 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Stamppot mit Endivien
30 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min