Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 50 g Dill, abgezupft, Stiele in kleinen Stücken (1 cm)
- 415 g Wasser
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 30 g Zucker
- 40 g Apfelessig
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g Gurken, geschält, längs halbiert, entkernt, in Scheiben (1 cm)
- 15 g Speisestärke
- 100 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2191 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 661 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 godz.
Murmel-Eintopf
40min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 Min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Senfeier
1 Std. 5 Min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 godz.
Schmorgurken
30 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min