Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 70 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 500 g Schweinegeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 2 - 3 TL Gyrosgewürz (siehe Tipp)
- 200 g rote Paprika
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Schmand
- 2 EL Petersilienblätter, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 701 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Würstchen-Gulasch
35 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Hähnchenbrust Metaxa
1h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Gyros-Eintopf
50min
Tex-Mex-Nudeln
30min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1h
Gyros-Auflauf
1h 20 min
Currywurstsuppe
40min