Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 250 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 800 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Weißkohl
- 300 g Bratwürstchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 773 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35 Min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 godz.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 Min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 Min
Fenchel-Möhren-Eintopf
40 Min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50 min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 Min
Wirsing-Eintopf
40 Min