Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Rosenkohl
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht, glutenfrei
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l), glutenfrei - 50 g Speckwürfel
- 150 g Sahne
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 487 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Kopfsalat-Suppe
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Rucola-Feta-Suppe
35min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1h
Rotkohlcremesuppe
40min
Sellerie-Möhren-Suppe mit Kräuteröl
45min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min