Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1100 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 700 g Rosenkohl, geputzt, ggf. halbiert
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
- 1 - 2 Msp. Muskat
- 40 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 25 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2319 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 1082 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1 Std. 30 Min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 godz. 15 min
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1 Std.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1 Std. 20 Min