Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Schweineschmalz
- 60 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 10 g Paprika edelsüß
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 600 g Schweinegulasch, in Würfeln (4 cm)
- 500 g Weinsauerkraut
- 100 g Weißwein, trocken
- 300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 10 g Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2707 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1766 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.
Pastitsio
1h 30min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Malzbier-Bolognese
2h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 Min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1h 30min