Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 600 g Wasser
- 12 Wirsingblätter, groß
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 1 Brötchen, eingeweicht und ausgedrückt
- 1 Ei
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 40 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- Basilikum, grob gehackt, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 884 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Pastitsio
1h 30min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1h
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1 Std. 10 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h