Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- Wasser zum Kochen
- 1 ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 200 g Nudeln (z. B. Trofie von Barilla), siehe Tipp
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g braune Champignons, je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 80 g rote Zwiebeln, in dünnen Spalten
- 70 g Olivenöl
- 1 Dose Wachsbohnen (Abtropfgew. 225 g), abgetropft
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 80 g Joghurt, 1,5% Fett
-
20
g Apfelessig
of 20 g Weißweinessig - 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 10 g Senf, mittelscharf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1930 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 973 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Gemüse-Salat
1h
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Brathering-Salat
45 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1h
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45 min
Möhren-Fenchel-Salat
30 min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 min