Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 600 g Blumenkohlröschen (2-3 cm)
- 200 g Erbsen, TK
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 3 cm)
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Crème fraîche
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (5 mm)
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 - 2 TL körniger Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1362 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1340 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10h
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Eier-Curry-Salat
1h 30min
Brathering-Salat
45 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Kohlrabi-Eier-Salat
1h 15min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1h 30min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1h
Winterpuffer
40 min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min