Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier
- 100 g Wasser und mehr zum Auffüllen
- 700 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 30 g Kapern, abgetropft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 100 g Cornichons, in Stücken (Sud aufgefangen)
- 100 g Milch
- 15 g Gurkenwasser
- 300 g Crème fraîche
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 267 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1 Std.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 Std.
Stamppot mit Endivien
30 Min
Schmorgurken
30 Min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1 Std. 50 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 Min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 Min