![Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“ Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f22e5eb2405d74d71f1095f74ea2fcaa/Derivates/8846ec966353ba501f25f6fa0d1a620912a79362.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier
- 100 g Wasser und mehr zum Auffüllen
- 700 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 30 g Kapern, abgetropft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 100 g Cornichons, in Stücken (Sud aufgefangen)
- 100 g Milch
- 15 g Gurkenwasser
- 300 g Crème fraîche
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 267 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamelkartoffeln
50 min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10 min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1h
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
Holländische Käse-Eier
40 min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min